Reacties op dit E-book

Help anderen kiezen en geef hieronder je commentaar. Ook kritische noten zijn prima en welkom. Vanzelfsprekend geef je ze met respect. Hartelijk dank!

66 reacties op “Reacties op dit E-book

 1. Hallo Kassandra, ik herkende erg veel van wat je schrijft. Fijn dat jij dit opgeschreven hebt. Er zijn vast veel mensen die daar wat aan hebben. Ik in elk geval wel. Vooral omdat er niet veel over KOPP-kinderen te vinden is ben ik er blij mee. Groeten Marty

 2. Heel erg bedankt voor het schrijven van dit e-book. Het maakte voor mij duidelijk waarom ik telkens weer mezelf uitput en overspannen raak. Typisch gevalletje overdracht. Ik wil hulp gaan vragen om te zorgen dat dit niet nog een keer gebeurt.

 3. Aloha Kassandra, het is ’n fijn boek, leest makkelijk, is duidelijk, praktisch, herkenbaar, helder, objectief & met goede voorbeelden. Ik vind het ook fijn/goed dat de spirituele zaken besproken worden. Ik heb er zelf ook veel baat bij (o.a. Dru-yoga, mediteren, mindfulness). & wooooooow wat ’n inzicht kreeg ik (bij hfdst 5)!! 🙂 In 1 woord ’n Super boek… Bedankt!

 4. Wow! Dit e-book heeft mij heel veel inzicht gegeven. Als je ontdekt dat schadelijk gedrag te maken heeft met afweer, dan begin je toch liefdevoller naar jezelf en naar anderen te kijken. Bedankt, Kassandra:)!

 5. Beste Kassandra,
  Met 3 jaar psychotherapie in mijn achterzak – die mij veel inzicht heeft gegeven – heeft jouw boek me dat geboden waar ik naar op zoek was: erkenning en inzicht op een hoger niveau. Vaak had ik het gevoel dat je mijn verhaal had opgeschreven.
  Die erkenning is slechts het begin. Nu begint de (interessante) zoektocht naar mijn innerlijke kracht die me moet gaan helpen bepaalde patronen te doorbreken. Ik ben dan ook erg blij dat je in je boek waarschuwt dat het geen gemakkelijke reis zal zijn.
  Nog meer ben ik er nu van overtuigd dat de reis op zich de bestemming zal zijn. Ik ben erg nieuwsgierig geworden welke voetstappen jij hierin hebt gezet.

  Dankjewel dat je met je verhaal veel mensen op weg helpt.

 6. Hartelijk bedankt! Moedig om dit te schrijven en erg helpend voor mij. Erg herkenbaar en.. confronterend. Succes in alles!

 7. Good day! kopp-naar-een-leven-in-vrijheid.nl

  We suggest

  Sending your business proposition through the Contact us form which can be found on the sites in the contact section. Contact form are filled in by our program and the captcha is solved. The profit of this method is that messages sent through feedback forms are whitelisted. This technique increases the odds that your message will be open.

  Our database contains more than 25 million sites around the world to which we can send your message.

  The cost of one million messages 49 USD

  FREE TEST mailing of 50,000 messages to any country of your choice.

  This message is automatically generated to use our contacts for communication.

  Contact us.
  Telegram – @FeedbackFormEU
  Skype FeedbackForm2019
  Email – FeedbackForm@make-success.com

 8. We buy all crypto currencies at good rate, with reasonable commission between sellers and the mandates.

  Contact us with the informations below if you are or have a potential seller.

  Tel: +353 1 4378345
  Fax: +353 1 6865354
  Email: edwardm@lioncourtcrypto.com

  Thank you,
  Crypto currencies Purchase Department,
  Edward Molina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.